Weboldalunk egyes szolgáltatásainak és funkcióinak eléréséhez cookie-k használata szükséges. További információ

Most online rajongók (az utolsó 12):Bezár
Szandika07
Szandik..
Selena Gomez
oldboys
oldboys
Real Madrid
Smiling girl
Smiling..
Big Time Rush
kemény krtikus
kemény ..
Real Madrid
Rékuska2004
Rékuska..
Johnny Depp
Strucci
Strucci
Big Time Rush
bettyna
bettyna
Avril Lavigne
Elizabeth1912
Elizabe..
Johnny Depp
mark3515
mark3515
Selena Gomez
Zac&Fanni
Zac&Fanni
Britney Spears
MACKO1997
MACKO1997
Selena Gomez
SarahLola
SarahLola
Justin Bieber

Sztárok a fejükre estek fejléc
 
Fan-Site Facebook

Rajongója vagyok!Kiszavazás

Új hozzászólás

1 2
32. Brad1202013. szept. 7. 11:55
én se
(válasz mazsibazsi 31. hozzászólására)

31. mazsibazsi2010. aug. 15. 15:02
Én különösen nem szurkoltam senkinek...


30. hugi2822008. nov. 30. 19:17
Azt hiszem kedves Edita, hogy ezt már leírtad!Ez tényleg nagyon Égő! De hát vannak ilyenek is!

29. Edita2008. nov. 30. 16:40
Van egy csaj a blikkes forumon aki még az email címét is fölrakta hátha válaszol a Kucsi szerintem ez nem párkeresö és nem szépségverseny nagyon égö

28. hugi2822008. nov. 30. 16:32
Hajrá Kucsera!:)

27. zsebi2008. nov. 30. 15:52
Szerintem a Kozsó nyeri a játékot. No nem mert a legjobb volt, de gondoljatok bele, a Gábor tud még rajta kívül angolul, a többiek még magyarul sem beszélnek, sőt még írni se tudnak.( rémes ez a butaságözön, a műveletlen primítiv ember és még pénzt is kap érte! Remek példa,ami nevel, motivál: a sok "rajongó " tizenéves gondolja csak azt, ó hát ennyire én is vagyok "jó fej" s mért noszogatnak, hogy járjak iskolába, a B-ék + a F.l.-ka se nagyon jártak, oszt mire vitték! Kérem csak gratulálok Frei Tamásnak, ő bezzeg tanult, de az hogy mit jelent a tanult ember felelőssége, azt már rég elfelejtette. Neki csak egy célja van?: jó kis biznicc, még több néző, még több pénz ......nem irígységből mondom, de kavarog a gyomrom)
A végére visszatérve, tehát vagy Kozsó, vagy még lehet, hogy lesz +1 meglepi ma este?
Szerintem kitelik tőlük, hogy úgy, csűrik, csavarják, hogy az nyer aki már kiesett, illve az lez a Jószolgálati követ Afrikában hazánkból, akire nem is gondolnánk, mert már rég kiesett.
vannak elképzeléseim, megérzéseim. Bár ne lenne igazam.
De ha igen, én is pályázok egy címre "zsebibaba megálmodta" és ezért nyer egy autót.Nem egy évre, örökre, és én választok márkát:-P
Na hónap jövök, megnézem mi történt.Pááááá

26. macsek2008. nov. 29. 15:20
Nagyon örülnék ha nem Bódi házaspár nyerne mert semmi mást nem tettek csak a többieket piszkálták.Fekete Laci meg egyfolytában a butaságának ad tanu bizonyságot nem tudom,hogy tudták elküldeni oda de ha már ott van akkor legalább hagynák ott a krodiloknak vacsorára.Kozsónak drukkolok.


25. Edita2008. nov. 29. 15:10
köszike
(válasz jenochef 24. hozzászólására)

24. jenochef2008. nov. 28. 22:02
vasárnap

23. Edita2008. nov. 28. 21:52
Légyszi segits csak neten tudok informálodni
Mikor lesz eredmény hirdetés?
(válasz jenochef 22. hozzászólására)

22. jenochef2008. nov. 28. 21:03
Szavazzuk ki a csupa izom Lacikát!!!!!!!!

21. hugi2822008. nov. 28. 19:25
XD

20. Gabcsi442008. nov. 28. 16:36
Nagyon remélem, hogy nem a "kisebbség" fog nyerni, mert az nagy szégyen lenne. Gusztika szerintem olvasni sem tud, no persze egyedül semmi egyebet sem.Mindent az asszony csinál helyette.Margó eleinte nem zavart, de már őt sem bírom elviselni.Fekete Laci is nagy csalódás számomra.Bejött amit jósoltam amikor Fialát kigolyózták, miszerint utána is ölni fogják egymást. Érdekes mert akkor azt mondták, hogy csak Fiala lóg ki a sorból. Hogy van ez akkor?
A másik, hogy nem lett volna szabad megengedni a rendezőknek, hogy egy házaspár is részt vehessen.

19. Edita2008. nov. 28. 15:16
Nagyon félek hogy a kissebbség számbeli fölényben lesz de láttunk mi már karón varjut

18. bambi2008. nov. 28. 08:45
Bódit egyáltalán nem tartom bátornak, még a csirkével sem tudott megbírkózni egyedül. A hiénáknál sem egyedül volt bent, ott volt a rengeteg mesterlövész. A müsor előtt szimpatikusak voltak Margóval, de ebben a müsorban megismertem őket, szarkeverőek, és mindenkit kibeszélnek. Azt sem értik, hogy igenis nekik a legkönnyebb, hiszen a közvetlen hozzátartozójukat maguk mellett tudhatják. Nagyon primitív emberek. Remélem Kucsera nyer.

17. jenochef2008. nov. 27. 22:55
Ez így igaz.Se a házaspár,se Lacika nem képviselheti az országunkat,mert az IQ-t itthon hagyták,ha volt is.
Nem tudom eldönteni,hogy Lacika megy vagy gurul.

16. hatás2008. nov. 27. 22:32
Hatássak volt rám a mai adásban a játékosok viselkedése. Szeretném ezt megosztani másokkal is.
Elgondolkoztató számomra, hogy egyrészt a Bódi házaspár nem érti, vagy nem akarja érteni játékostársai véleményét arról, hogy nekik könnyebb, hisz összetartoznak. Szeretteinkkel még a nehézségeket is nehezebb elviselni. Majd jön Bódi úr bátorságpróbájának(?) első feladata: csirkék nyakát kell elvágni. Bódi asszony azonnal férje segítségére siet, megoldja helyette a feladatot. Bódi úr folytathatja útját, jöhet a következő feladat.
De maradjunk még Bódinénál. Még mielőtt társai figyelmeztethették volna, hogy korábban pont erről az "összetartozásról" beszéltek, és/vagy rosszallásukat fejezhették volna ki a szabálytalan viselkedés miatt játszámni kezdett - nem buta ő, átlátta a helyzetet - azonnal elkezdett sírni, indoklásként a csirkék megölése miatti lelki viaskodást nevezte meg.
A 3 férfi pedig, ahogy gondolják, hogy elvárják tőlük egy síró nővel szemben, azonnal megsajnálták, vigasztalták, támogatásukkal biztosították. Melyik férfi nem sajnálja meg a síró nőt?
Bódi úr közben a tőle elvárható bátorságról tett tanúbizonyságot. Két felfegyverzett férfi védelmében bent mer maradni a rács mögött.
Kérdésem: érvényes Bódi úr teljesítménye azzal, hogy felesége oldotta meg helyette a feladat egy részét, érvényes-e?
Vajon Fekete úr - amennyiben rajongói úgy döntenek, hogy ő a legalkalmasabb a nagyköveti címre - rendelkezik-e azokkal a képességekkel és készségekkel, amely a feladat maximális ellátásához, teljesítéséhez szükséges? A Bódi házaspárral kapcsolatban is felmerült bennem ez a kérdés. Rendelkeznek-e olyan műveltséggel, intelligenciával, hogy Magyarországot, a magyar népet képesek úgy képviselni, ahogy az elvárható? Hangsúlyozom úgy, hogy rendszeres hivatkozási alap volt számukra (a mai adásból is jól láthatóan), hogy rájuk más törvények, velük szemben más elvárások érvényesek, mert ők egy másik kultúrából jöttek, mint játékostársaik. Hol volt a kultúra megtartása mellett a beilleszkedésre való igyekezet és annak viselkedésbeli bizonyítéka?
Köszönöm, hogy leírhattam gondolataimat.

15. jenochef2008. nov. 27. 21:48
Lacika azt hiszi magáról,hogy egy pofi body buildinges legalábbis azt mondta,hogy Ő egy csupa izom nincs rajta egy deka zsír sem.Magyarország szégyene!

14. Szőllősi Mihály2008. nov. 27. 20:23
Kedves Barátaim !
Elképesztő dolgokat és irományokat is lehet olvasni ! De ez ne zavarjon senkit a szabad véleménynyilvánítás otthonában ! Magyarországon !
Mellesleg magam Frei Tamásnak köszönhetem, hogy
megértettem : ha bárki közülünk e honban szocializálódott, az megérti a konfliktus okát !
Miszerint Fiala, Bódi (házaspár), Fekete, Kucsera,
etc. ! Szóval türelem és nyugalom !
Hajrá Magyarország ! Hajrá Magyarok !
üdv. Szőllősi Mihály
(válasz jenochef 12. hozzászólására)

13. hugi2822008. nov. 27. 20:01
Jaja. Egyetértek!

1 2Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Fansite.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2018, sztarokafejukreestek.fan-site.hu | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat: info(kukac)fan-site.hu | WebMinute Kft.

Néhány oldalajánlatunk: Kalandra fal! | Ed Sheeran | Rúzsa Magdi | Celeb vagyok, ments ki innen! | Nagy Fogyás | Az összes rajongói oldalunk listája